Dr Goran Lončar

Kardiolog i specijalista iz srčane insuficijencije. Završio je Medicinski fakultet u Beogradu 2001. godine kao jedan od najboljih sudenata. Tokom studija obavljao je praksu i van naše zemlje u renomiranim bolnicama u Salamanci i Rimu. Po završetku studija radio je u istraživačkoj laboratoriji iz kardiovaskularne fiziologije u klinici St. Justine (Montreal, Kanada). Magistarske studije je završio 2006. godine a doktorske 2010. na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Specijalizaciju iz Interne medicine kao i subspecijalizaciju iz kardiologije je završio na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Od 2003-2018.g. radio je u KBC Zvezdara. Trenutno radi u Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje u Beogradu. Klinički asistent je na predmetu interna medicina pri Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Postavi pitanje (biće objavljeno na ovoj stranici)

Related Post

Simptomi bronhitisaSimptomi bronhitisa

641 Pregleda stranice Bronihitis je upala bronhija u plućima, koja uzrokuje prestanak funkcionisanje cilija bronhijalnih epitelnih ćelija. Kao i mnogi poremećaji i bronhitis može biti akutan (kratkotrajan) ili hroničan (dugotrajan).