Marketing

668 Pregleda stranice

Mediko vam nudi priliku da se reklamirate ciljanoj publici. Naši posetioci su uglavnom ljudi koji pretražuju određene doktore, ordinacije ili specijalnosti iz oblasti medicine. Dosta dobro se rangiramo na Google za imena i prezimena lekara, nazive ordinacija, kao i specijalnosti po gradovima. Ukoliko su vaši proizvodi ili usluge vezani za lečenje, medicinu i slično, ovo je odlično mesto da se reklamirate.

Baneri

Postoji mogućnost da se reklamirate banerom samo na određenim kategorijama. Na primer, želite da se vaš baner prikazije samo ispod stomatologa i stomatoloških ordinacija. Nema problema. Cena za takav baner je 4000 dinara mesečno.

Takođe, postoji i opcija da se vaš baner prikazuje na svim stranama sajta gde postoji desni sidebar, i cena za to je takođe 4000 mesečno.

marketing baner

Upis u direktorijum

Cena upisa lekara ili ordinacije u naš direktorijum je 7.500 dinara na godišnjem nivou. Za to dobijate upis svih kontakt podataka (neogradičen broj telefona i email adresa), objavljivanje teksta, do 10 fotografija, link prema vašem sajtu, linkovi prema profilima na društvenim mrežama.

PR tekst

Cena objavljivanja jednog PR teksta koji dostavite je 3.500 dinara. Tekst ostaje trajno na sajtu. Može sadržati do dva linka. Tekst mora biti originalan. Zadržavamo pravo da odbijemo objavljivanje nakon što pogledamo tekst, iz bilo kog razloga. Naravno, plaćanje je nakon što odobrimo objavljivanje.