Marketing

Mediko vam nudi priliku da se reklamirate ciljanoj publici. Naši posetioci su uglavnom ljudi koji pretražuju određene doktore, ordinacije ili specijalnosti iz oblasti medicine. Dosta dobro se rangiramo na Google za imena i prezimena lekara, nazive ordinacija, kao i specijalnosti po gradovima. Ukoliko su vaši proizvodi ili usluge vezani za lečenje, medicinu i slično, ovo je odlično mesto da se reklamirate.

ISTAKNUTI LISTING

Ukoliko želite da se na stranici kategorije (kardiolog, stomatolog, Beograd, Novi sad, …) ili na statičnoj stranici iz menija (Stomatolog Beograd, Kardiolog Kragujevac, …) vaš listing prikaže kao istaknut, iznad ostalih rezultata, moguće je.

Cena za ovo na mesečnom nivou je 5.000 dinara, ili 50.000 dinara godišnje

5.000 mesečno

50.000 godišnje

BANERI

Postavljanje banera na pojedinačnoj stranici, ispod listinga nekog od lekara ili ordinacija, je 8.000 dinara mesečno. Link može voditi prema vašem listingu ili prema vašem sajtu, Facebook stranici, ili gde vi želite.

Postoji mogućnost da se reklamirate banerom samo na određenim kategorijama. Na primer, želite da se vaš baner prikazije samo ispod stomatologa i stomatoloških ordinacija. Nema problema. Cena za takav baner je 15.000 dinara mesečno.

Takođe, postoji i opcija da se vaš baner prikazuje na svim stranama sajta gde postoji desni sidebar. Njegova cena je 20.000 mesečno.

marketing baner

UPIS U DIREKTORIJUM

Cena upisa lekara ili ordinacije u naš direktorijum je 27.000 dinara na godišnjem nivou. Za to dobijate upis svih kontakt podataka (neograničen broj telefona i email adresa), objavljivanje teksta, do 10 fotografija, link prema vašem sajtu, linkove prema profilima na društvenim mrežama.

27.000 din
godišnje

PR TEKST

Cena objavljivanja jednog PR teksta koji dostavite je 9.000 dinara. Tekst ostaje trajno na sajtu. Može sadržati do dva linka. Tekst mora biti originalan. Zadržavamo pravo da odbijemo objavljivanje nakon što pogledamo tekst, iz bilo kog razloga. Naravno, plaćanje je nakon što odobrimo objavljivanje.

9.000 din.