Mediko

MARKETING

Mediko vam nudi priliku da se reklamirate ciljanoj publici. Naši posetioci su uglavnom ljudi koji pretražuju određene doktore, ordinacije, specijalnosti iz oblasti medicine, zdravstvene probleme, nazive lekova, … Dosta dobro se rangiramo na Google za imena i prezimena lekara, nazive ordinacija, kao i specijalnosti po gradovima. Ukoliko su vaši proizvodi ili usluge vezani za zdravlje, lečenje, medicinu i slično, ovo je odlično mesto da se reklamirate.

POSETE

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da mesečno beležimo oko 70.000 poseta našem veb-sajtu. Ono što nas izdvaja jeste da čak 93% tih poseta dolazi preko pretraživača Google, ciljanih posetilaca kojima je zdravlje na prvom mestu. Posebno smo ponosni što naš sajt kontinuirano raste u broju poseta iz meseca u mesec, kao i u broju termina za koje se pojavljuje na prvoj strani Google.  Ovo je samo trenutno stanje, a pred nama je svetla budućnost.

oko 70.000 poseta mesečno

93% sa Google

DEMOGRAFIJA

LOKACIJE

BANERI

Postavljanje banera na pojedinačnoj stranici, ispod listinga nekog od lekara ili ordinacija, je 8.000 dinara mesečno. Link može voditi prema vašem listingu ili prema vašem sajtu, Facebook stranici, ili gde vi želite.

Postoji mogućnost da se reklamirate banerom samo na određenim kategorijama. Na primer, želite da se vaš baner prikazije samo ispod stomatologa i stomatoloških ordinacija. Nema problema. Cena za takav baner je 15.000 dinara mesečno.

Takođe, postoji i opcija da se vaš baner prikazuje na svim stranama sajta gde postoji desni sidebar. Njegova cena je 20.000 mesečno.

marketing baner

UPIS U DIREKTORIJUM

Cena upisa 1 lekara ili 1 ordinacije u naš direktorijum je 21.000 dinara na godišnjem nivou. Za to dobijate:

– upis svih kontakt podataka (neograničen broj telefona i email adresa), 

-objavljivanje teksta (ordinacija ili lekar) sa do 10 fotografija, 

– link prema vašem sajtu, 

– linkove prema profilima na društvenim mrežama, 

– objavljivanje jednog PR teksta na našem blogu, 

– šerovanje vašeg upisa na naš Facebook, Instagram i Linked profil.

21.000 din
godišnje

Ordinacija + 2 do 3 lekara

I ordinacija i lekari dob ijaju svoje zasebne stranice i time se uvećava broj poseta, prikazivanje na Google rezultatima kako za delatnost tako i za imena lekara i same ordinacije.

31.000 din
godišnje

Ordinacija + 5 do 9 lekara

I ordinacija i lekari dob ijaju svoje zasebne stranice i time se uvećava broj poseta, prikazivanje na Google rezultatima kako za delatnost tako i za imena lekara i same ordinacije.

41.000 din
godišnje

Ordinacija + 10 i više lekara

I ordinacija i lekari dob ijaju svoje zasebne stranice i time se uvećava broj poseta, prikazivanje na Google rezultatima kako za delatnost tako i za imena lekara i same ordinacije.

51.000 din
godišnje

PR TEKST

Cena objavljivanja jednog PR teksta koji dostavite je 9.000 dinara. Tekst ostaje trajno na sajtu. Može sadržati do dva linka. Tekst mora biti originalan. Zadržavamo pravo da odbijemo objavljivanje nakon što pogledamo tekst, iz bilo kog razloga. Naravno, plaćanje je nakon što odobrimo objavljivanje.

9.000 din.

Primer: Alvita plus

ISTAKNUTI LISTING

Ukoliko želite da se na stranici kategorije (kardiolog, stomatolog, Beograd, Novi sad, …) ili na statičnoj stranici iz menija (Stomatolog Beograd, Kardiolog Kragujevac, …) vaš listing prikaže kao istaknut, iznad ostalih rezultata, moguće je.

Cena za ovo na mesečnom nivou je 5.000 dinara, ili 50.000 dinara godišnje

5.000 mesečno

50.000 godišnje

UPIS PROIZVODA

Ukoliko želite da se vaši proizvodi nađu na našem web-shopu, postoji i ta opcija.  Osim klasične drop-shipping varijante, imamo i opciju da dodamo vaše proizvode na naš sajt, i kada kupac klikne na “NARUČI”, link će ga odvesti direktno na vaš sajt.

Ovim, osim što dobijate potencijalne kupce kod posetilaca našeg sajta, dobijate i linkove prema vašem sajtu što je dobro za SEO optimizaciju i bolje rangiranje na Google.

 

Cene za ovu uslugu su za šestomesečni period.

Za do 3 proizvoda, cena po proizvodu je 3.000 din. za 6 meseci.

Za 4 do 9 proizvoda, cena po proizvodu je 2.100 din. za 6 meseci.

Za 10 i više proizvoda, cena po proizvodu je 1.500 din. za 6 meseci.

3.000 /p - do 3 proizvoda

2.100 /p - 4 do 9 proizvoda

1.500 /p - 10+ proizvoda

---------------------

Cene su za period od 6 meseci.