Mediko

Lekari · April 5, 2023

Dusan Cvijetinovic

Dr Dušan Cvijetinović

Dr Dušan Cvijetinović je član stomatološke porodice, čija je tradicija bavljenja stomatologijom bila inspiracija za njegovu karijeru. Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu kao redovni student, nastavljajući porodičnu tradiciju.

Nakon završetka studija, dr Cvijetinović otvara sopstvenu privatnu praksu u kojoj aktivno radi već 19 godina. U cilju daljeg usavršavanja, upisuje specijalističke studije iz oralne hirurgije, koje uspešno završava u najkraćem roku.

Kao doktor stomatologije, dr Cvijetinović je angažovan i kao asistent u svojoj oblasti, učestvujući u brojnim seminarima i edukacijama kako u zemlji tako i u inostranstvu. Pored toga, svoje znanje i iskustvo deli i kao predavač, što je dokazao kroz svoje učešće na Balkanskom kongresu u Solunu/BaSS 2010. godine.

Posebno se fokusira na usavršavanje u oblasti zubne implantologije, koja je postala jedna od najtraženijih stomatoloških usluga u svetu. Dr Cvijetinović govori engleski jezik, a takođe se trudi da nauči i nemački, kako bi mogao bolje da se poveže sa pacijentima iz inostranstva.