Dusan Cvijetinovic

Dr Dušan Cvijetinović

Dr Dušan Cvijetinović je član stomatološke porodice, čija je tradicija bavljenja stomatologijom bila inspiracija za njegovu karijeru. Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu kao redovni student, nastavljajući porodičnu tradiciju.

Nakon završetka studija, dr Cvijetinović otvara sopstvenu privatnu praksu u kojoj aktivno radi već 19 godina. U cilju daljeg usavršavanja, upisuje specijalističke studije iz oralne hirurgije, koje uspešno završava u najkraćem roku.

Kao doktor stomatologije, dr Cvijetinović je angažovan i kao asistent u svojoj oblasti, učestvujući u brojnim seminarima i edukacijama kako u zemlji tako i u inostranstvu. Pored toga, svoje znanje i iskustvo deli i kao predavač, što je dokazao kroz svoje učešće na Balkanskom kongresu u Solunu/BaSS 2010. godine.

Posebno se fokusira na usavršavanje u oblasti zubne implantologije, koja je postala jedna od najtraženijih stomatoloških usluga u svetu. Dr Cvijetinović govori engleski jezik, a takođe se trudi da nauči i nemački, kako bi mogao bolje da se poveže sa pacijentima iz inostranstva.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *