Mediko

Događaji · April 7, 2023

32. godišnji sastanak Evropskog društva za pedijatrijsku i neonatalnu intenzivnu negu ESPNIC

32. godišnji sastanak Evropskog društva za pedijatrijsku i neonatalnu intenzivnu negu ESPNIC će se održati od 20. do 23. juna 2023. godine u Atini, u Grčkoj.

ESPNIC Xperience je vodeći svetski sastanak za pedijatrijsku i neonatalnu kritičnu negu za profesionalce koji žele da budu u toku, primenjuju najsavremeniju nauku u procesu kliničke nege, prezentuju svoja istraživanja i ojačaju postojeće i razviju nove saradnje.

Na sastanku će se okupiti svetski poznati kliničari i istraživači kako bi pružili praktične sesije, panel diskusije, neformalne diskusije i plenarna predavanja koja izazivaju razmišljanje. ESPNIC Xperience pruža priliku da razgovarate o vašoj specijalnosti na nacionalnom i međunarodnom nivou, kroz razmenu ideja i znanja sa kolegama iz različitih zemalja i različitih okruženja, umrežavanje sa drugim profesionalcima u multidisciplinarnom okruženju i učešće u obrazovnim i društvenim događajima.

ESPNIC Xperience vam takođe nudi platformu na kojoj se znanje i iskustvo mogu podeliti sa brojnim stručnjacima iz neonatalne i pedijatrijske intenzivne nege i srodnim oblastima, iz Evrope i celog sveta.

Celokupan program možete pogledati ovde.