Mediko

Lekari · November 16, 2023

Dr med. Aleksandar Dimić

Potpukovnik dr Aleksandar Dimić je specijalista otorinolaringologije. Poseduje bogato iskustvo koje je sticao kako u državnoj, tako i u privatnoj praksi.

Osnovne studije završio je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Nišu, 1999. godine. Specijalizaciju iz otorinolaringologije završio je na Medicinskom fakultetu Vojnomedicinske Akademije.

Dr Dimić je obavljao dužnost načelnika u Sanitetu Zapadnobačkog okruga od 2003. do 2005. godine, a kasnije je bio načelnik ORL odeljenja na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu od 2010. do 2013. godine. Od 2013. godine, radi na ORL klinici Vojnomedicinske akademije.

Autor je i koautor nekoliko radova iz oblasti rinologije i laringologije, oblasti kojima se aktivno bavi u svakodnevnom radu. Dr Aleksandar Dimić vrši niz operacija, uključujući operacije krajnika, estetske operacije ušiju i nosa, operacije devirane nosne pregrade, endoskopske operacije sinusa (FESS), laringomikroskopske intervencije (LMS) i operacije onkološke hirurgije grkljana i vrata.

ORL pregled kod dr Aleksandra možete obaviti u poliklinici Vaša kuća zdravlja.