Lekari · November 16, 2023

Dr med. Biljana Bubnjević

Dr Biljana Bubnjević je specijalista dermatovenerologije sa bogatim iskustvom u radu s pacijentima svih uzrasta.

Završila osnovne studije i specijalizaciju iz dermatovenerologije. Njeno radno iskustvo obuhvata rad u Gradskom zavodu za kožne i venerične bolesti, Vašoj kući zdravlja kao dermatovenerolog i kao konsultant u Pedijatriji Dr Bošković.

Aktivno je uključena u stručnu zajednicu, članstvo u brojnim udruženjima dermatologa, redovno prisustvujući kongresima i edukacijama kako u zemlji, tako i inostranstvu.

Svakodnevni rad dr Biljane obuhvata dijagnozu i lečenje različitih bolesti kože, uključujući melanome, akne, rozaceu, upale kože i druga dermatološka stanja. Dr Bubnjević je posebno fokusirana na preventivne preglede, ključne za rano otkrivanje karcinoma kože. Kroz niz programa kontinuirane edukacije, unapredila je svoje veštine i sada pruža usluge kao što su dermoskopija, pregled pigmentisanih promena i tumora kože, mikrodermoabrazija i elektrohirurgija.

Član je Lekarske komore Srbije, Srpskog lekarskog društva, Udruženja dermatovenerologa Srbije, Evropskog udruženja za dermatologiju i venerologiju, kao i Internacionalnog udruženja za dermoskopiju.

Dermatovenerološki pregled kod dr Biljane možete obaviti u poliklinici Vaša kuća zdravlja.

prirodni melem za kožne bolesti Bilje Rakić