Mediko

Događaji · February 24, 2023

Evropski kongres – Interna medicina ECIM 2023

Evropski kongres interne medicine (ECIM) u saradnji sa Međunarodnim kongresom interne medicine održavaće se od 15. do 18. marta 2023. godine u Grčkoj u Atini. Ova konferencija je namenjena internistima i specijalistima opšte interne medicine. Kongres okuplja lekare, mlade istraživače i lidere u ovoj oblasti i pruža živu platformu za učenje i deljenje znanja i stavova.

Ove godine glavna tema je „Interna medicina – most između zdravlja i bolesti“ sa fokusom na prevenciju, dijagnozu, lečenje i saosećajnu negu odraslih širokog spektra od zdravlja do složenih bolesti.

ECIM 2023 i 12. ICIM nude četvorodnevni program zasnovan na odličnim edukativnim radionicama i vrhunskim predavanjima stručnjaka interne medicine garantuju nezaboravan kongres, omogućavajući publici da aktivno učestvuje u debatama o najnovijim saznanjima interne medicine. Kongres pruža sjajnu priliku za sticanje stručnog znanja, učenje i razmenu uspešnih iskustava, razgovor o najnovijim dostignućima u kliničkim oblastima koje se odnose na internu medicinu.

Detaljnije o kongresu pročitajte ovde.