Mediko

Lekari · November 16, 2023

Dr med. Galina Joković

Dr Galina Joković je spacijalista u oblasti otorinolaringologije i supspecijalista audiologije sa dugogodišnjim iskustvom u lečenju tinitusa i problema sa sluhom. Njena privatna praksa obuhvata tretmane za zujanje u ušima, gluvoću, poremećaje ravnoteže i vrtoglavice, rinitis, sinusitis, upalu uha i tonsilitis.

Završila je osnovne studije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2000. godine, nakon čega je spacijalizirala otorinolaringologiju od 2001. do 2006. godine. Svoje obrazovanje nastavila je supspecijalizacijom iz audiologije do 2008. godine.

Dr Joković je sticala radno iskustvo u različitim zdravstvenim ustanovama, uključujući Zemunsku bolnicu, Dom zdravlja Novi Travnik u Bosni i Hercegovini, KBC dr Dragiša Mišović-Dedinje, Dom zdravlja Dr Ristić, Centar za sluh i ravnotežu u Beogradu, VEGA ORL ordinaciju i Specijalističku ORL ordinaciju Audiovox.

Autor je publikacije “INTRATYMPANIC DEXAMETHASON FOR SUDDEN SENSORINEURAL HEARING LOSS AFTER FAILURE OF SYSTEMATIC THERAPY” i član Srpskog lekarskog društva.

ORL pregled kod doktoreke Galine možete obaviti u poliklinici Vaša kuća zdravlja.